Tule mukaan virtuaaliseen Jyväskylä Ski Marathoniin!

Ski Marathonin sekä Ski Minimarathonin peruuntuessa viikonlopulta, haastamme kaikki mukaan virtuaaliselle Jyväskylä Ski Marathonille 13. tai 14.3.!

Ilmoittautuminen

Virtuaaliselle Jyväskylä Ski Marathonille voi osallistua laduilla ympäri Suomen! Valitse sinulle sopivin matka Jyväskylä Ski Marathonilta: 10km, 30km tai 50km ja suuntaa ladulle 13. tai 14.3.

Osallistumismaksu virtuaalihiihtoihin 15€, ilmoittaudu mukaan Suomisportin kautta. Ilmoittautumismaksu sisältää virtuaalihiihtojen tulospalvelun sekä osallistumisoikeuden virtuaalihiihtojen palkintojen arvontaan!

Ilmoita hiihtämäsi matka ja aika Virtuaalihiihtojen tulospalveluun! Tulospalvelu on viitteellinen, joten tule mittaamaan tarkka kuntosi Jyväskylä Ski Marathonille 2022! 🙂

Kaikkien ilmoittautuneiden kesken arvotaan 10kpl ilmaisia osallistumisoikeuksia Jyväskylä Ski Marathonille 2022 sekä Swixin voidepaketteja:

SWIX T63F -voitelupakki sisältöineen
Arvo: 180 €

Swix T62F -voitelupakki sisältöineen
Arvo: 120 €

Sosiaalinen media

Jaa viikonlopun hiihdon tunnelmia sosiaalisessa mediassa, tägää mukaan @jyvaskylaskimarathon ja käytä aihetunnisteita #virtualjsm ja #virtualjyväskyläskimarathon niin jaamme viikonlopun tunnelmia Ski Marathonin somekanavilla. Voit myös itse löytää viikonlopun jälkeen postista Ski Marathon aiheisen yllätyksen!

Ja ei muuta kuin ladulle, Jyväskylä Ski Marathon toivottaa tsemppiä kisoihin – virtuaalisesti!