Tietosuojaseloste

Lue tapahtuman tietosuojaseloste tästä.

Peruutus- ja hyvitysehdot

Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan olosuhteiden tai poikkeustilan (Force Major) vuoksi, osallistumismaksusta palautetaan 50 % tai osallistumisen voi siirtää seuraavalle vuodelle. Siirron voi kuitenkin tehdä vain yhden kerran, minkä jälkeen osallistumismaksua ei enää palauteta. Hyvitykset ovat henkilökohtaisia, niitä ei voi siirtää toiselle henkilölle.

Matka-ja sarjamuutoksia on mahdollista tehdä maksutta 1.3.2024 saakka, jonka jälkeen muutoksista peritään 10 euron käsittelykulu. Matka-ja sarjamuutoksissa halvemmasta kalliimpaan peritään osallistumismaksun erotus. Matka-ja sarjamuutoksissa kalliimmasta matkasta halvempaan ei palauteta osallistumismaksua. Matka- ja sarjamuutokset osoitteeseen jyvaskylaskimarathon(at)gmail.com

Mikäli reittiä joudutaan lyhentämään vaikeiden lumiolosuhteiden tai muun järjestäjästä riippumattoman syyn takia, osallistumismaksua ei palauteta, eikä kilpailijalla ole oikeutta hinnanalennukseen tai muuhun korvaukseen.

Mikäli lumiolosuhteet tai muu poikkeustila ovat haasteelliset, järjestäjänä ilmoitamme päätöksenteon ajankohdan tai hiihdon peruutuksen tiedotusvälineissä ja internetissä vähintään 8 päivää ennen tapahtuman alkua.

Sairastuminen

Sairaustapauksissa osallistuja voi pyytää hyvitystä. Hyvitys on 50 % osallistumismaksusta mikäli virallinen sairastodistus (lääkärin- tai sairaanhoitajantodistus) on toimitettu viimeistään 31. maaliskuuta mennessä kilpailun jälkeen Jyväskylä Ski Marathonin toimistolle.

Ilmoitathan toimistolle jo ennen hiihtoa tai kilpailupäivänä, mikäli et voi osallistua.

Sairastodistuksen voi toimittaa sähköpostitse jyvaskylaskimarathon(at) gmail.com skannattuna/kuvattuna tai postittaa Jyväskylä Ski Marathonin toimistolle (Nevakatu 1 F 13 40340 Jyväskylä). Sairastodistuksessa tulee ilmetä selvästi nimesi, syntymäaikasi, sairasoloaika ja lääkärin allekirjoitus. Muut henkilökohtaiset tiedot voi piilottaa.