Anna Jyväskylän liikuttaa!

Jyväskylä on vireä liikunnan ja hyvinvoinnin kaupunki, jossa järjestetään vuosittain yli 5 000 erikokoista tapahtumaa. Arkkitehti Alvar Aallon jalanjäljissä kulkeva kaupunki tarjoaa vierailleen luontoelämyksiä keskellä kaupunkia sekä ajatuksia herättävää kulttuuria ja haastaa mukaan virkistävään liikkeeseen, joka jättää jäljen – jokaiseen omanlaisensa.

Lue lisää: https://visitjyvaskyla.fi/

Autolla

Jyväskylä (https://en.wikipedia.org/wiki/Jyväskylä) sijaitsee 275km päässä Helsingistä ja 150km päässä Tampereelta. Helsingistä autolla saapuville nopein reitti on Lahden kautta nelostietä (VT4) Jyväskylään. Tapahtuman lähtöpaikat sijaitsevat lähellä Jyväskylän keskustaa:

50km lähtöpaikka sijaitsee noin 10km päässä Jyväskylän keskustasta Vaajakosken urheilupuistossa osoitteessa Urheilutie 36, 40800 Jyväskylä. Karttalinkki: https://goo.gl/maps/27sQucaMxY82

30km lähtöpaikka sijaitsee noin 5km päässä Jyväskylän keskustasta Huhtasuon liikuntapuistossa osoitteessa Kangasvuorentie 22, 40320 Jyväskylä. Karttalinkki: https://goo.gl/maps/S1VZ4arUmTR2

Sekä 30km että 50km lähtöalueilla on ilmainen pysäköinti. Pysäköintialueet ovat lähtöpaikkojen välittömässä läheisyydessä.

Maali sijaitsee Kylpylähotelli Peurungan välittömässä läheisyydessä. Maalipaikalla on myös ilmainen pysäköinti. Maalipaikan osoite on: Peurungantie 85, 41340 Laukaa. Karttalinkki: https://goo.gl/maps/iTNZhxzdVg32

Lentäen

Jyväskylän lentokenttä (https://www.finavia.fi/fi/lentoasemat/jyvaskyla) sijaitsee Tikkakoskella 20min päässä Jyväskylän keskustasta. Kentältä ei ole juna- eikä linja-autoyhteyksiä Jyväskylän keskustaan. Voit varata kentältä vuokra-auton tai tulla taksilla (taksi suositellaan varaamaan etukäteen, ks. alta taksin yhteystiedot). Lentoyhteyksiä on päivittäin Helsingistä Jyväskylään noin 3.

Helsinki-Vantaan lentokentältä (https://www.finavia.fi/fi/lentoasemat/helsinki-vantaa) on hyvät juna- ja bussiyhteydet Jyväskylään. Autolla Helsinki-Vantaan lentokentältä on  vajaa kolmen tunnin ajomatka (262km) Jyväskylän keskustaan.

Bussilla tai junalla

Jyväskylään saapuvat bussit ja junat pysähtyvät Jyväskylän matkakeskuksessa, joka sijaitsee aivan Jyväskylän keskustassa.

Junayhteydet: www.vr.fi

Bussiyhteydet: http://www.matkahuolto.fi tai https://www.onnibus.com

Taksi

Taksin numerot Jyväskylän alueella:

JYTAKSI: 0100 6900 / suorataksi (lähin vapaa taksi): 0100 87610 ( (www.jytaksi.fi)

Keski-Suomen aluetaksi: 0100 866 44 (1.25eur/puh + 1.00eur/min + pvm/mpm) (https://www.keskisuomenaluetaksi.fi)