Jyväskylä Ski Marathon peruutus- ja hyvitysehdot

Mikäli Jyväskylä Ski Marathon joudutaan perumaan haastavien lumiolosuhteiden tai jonkun muun järjestäjästä riippumattoman esteen vuoksi, järjestäjä pidättää itsellään 50 % osallistumismaksusta ja 50 % summasta hyvitetään seuraavan vuoden osallistumismaksun yhteydessä. Hyvitystä ei palauteta rahana vaan hyvitys vähennetään seuraavan kauden osallistumismaksusta. Hyvitykset ovat henkilökohtaisia, niitä ei voi siirtää toiselle henkilölle.

Mikäli reittiä joudutaan lyhentämään vaikeiden lumiolosuhteiden tai muun järjestäjästä riippumattoman syyn takia, osallistumismaksua ei palauteta, eikä kilpailijalla ole oikeutta hinnanalennukseen tai muuhun korvaukseen.

Mikäli lumiolosuhteet ovat haasteelliset järjestäjänä ilmoitamme päätöksenteon ajankohdan tai hiihdon peruutuksen tiedotusvälineissä ja Internetissä vähintään 8 päivää ennen tapahtuman alkua.

Sairastuminen

Sairaustapauksissa osallistuja voi pyytää hyvitystä. Hyvitys on 50 % osallistumismaksusta mikäli virallinen sairastodistus (lääkärin- tai sairaanhoitajantodistus) on toimitettu viimeistään 31. maaliskuuta mennessä kilpailun jälkeen Jyväskylä Ski Marathonin toimistolle. Hyvitys on voimassa osallistuttaessa seuraavan talven Jyväskylä Ski Marathoniin.

Ilmoitathan toimistolle jo ennen hiihtoa tai kilpailupäivänä, mikäli et voi osallistua.

Sairastodistuksen voi toimittaa sähköpostitse jsm(a)jyvaskylaskimarathon.fi skannattuna/kuvattuna tai postittaa Jyväskylä Ski Marathonin toimistolle (Nevakatu 1 F 13 40340 Jyväskylä). Sairastodistuksessa tulee ilmetä selvästi nimesi, syntymäaikasi, sairasoloaika ja lääkärin allekirjoitus. Muut henkilökohtaiset tiedot voi piilottaa.

Jos jäit pois talven 2019 Jyväskylä Ski Marathonista sairastumisen vuoksi, ota yhteyttä jsm@jyvaskylaskimarathon.fi

Muutokset ilmoittautumisiin:

Mikäli huomasit virheen tai ilmoittautumiseen tuli muutos (esim. haluat muuttaa matkaa) niin laita viestiä sähköpostiin:

Close Menu