Ilmoittautuminen on avattu! Registration is open!

JYVÄSKYLÄ SKI MARATHON 2023 Ilmoittautuminen on auki! www.jyvaskylaskimarathon.fi/ilmoittautuminen/

Tule mukaan valloittamaan Metsoreittiä lauantaina 11.3.2023 Tarjolla on tutut matkavaihtoehdot perinteisellä ja vapaalla tyylillä:

50km Vaajakoskelta- Peurunkaan
30km Huhtasuolta Peurunkaan
10km retkisarja Peurungan maastoissa

Edullisin hintaporras on voimassa vuoden loppuun saakka! Osallistumismaksu sisältää mitalin, huollon reitillä, varusteiden kuljetuksen lähdöstä maaliin, keittolounaan ja peseytymismahdollisuuden Peurungassa.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit lunastaa valmiiksi myös bussikuljetukset sekä Jyväskylä Ski Marathon pipon. Tervetuloa mukaa!

The registration for Jyväskylä Ski Marathon 2023 is now open! Conquer the Metso Route in the heart of Finland! The race takes place on 11th of March 2023. The lowest price for registration is available until the end of December for regular participants and Euroloppet passport holders will have the lowest price the whole time registration is open.