Jyväskylä Ski Marathonin voittoihin Sami Lähdemäki, Sini Alusniemi, Anni Kainulainen ja Olli Tyrväinen

Jyväskylä Ski Marathon hiihdettiin tänään lauantaina 12.3. upeassa säässä Jyväskylästä Peurunkaan. Katso kaikki tulokset täältä.

Tapahtuman päämatkalla eli 50 kilometrin kilpasarjassa voittoon hiihtivät tutut nimet. Perinteisen tyylin voitot menivät Ski Jyväskylän Olli Tyrväiselle ja Vantaan hiihtoseuran Anni Kainulaiselle. Vapaalla Ski Jyväskylä vei molemmat voitot Sami Lähdemäen ja Sini Alusniemen napatessa parhaat sijoitukset. Alusniemen vauhti oli hurjaa, hän oli koko joukon 4. nopein, myös miesten sarjan osallistujat huomioiden.

30 kilometrin kuntosarjassa Veli-Matti Hietamäki Kauhavalta ja Tiia Huuskonen Viitasaaren Viestistä olivat nopeimmat perinteisellä tyylillä. Vapaan tyylin osallistujista reippainta vauhtia pitivät Olli Karsikas Jyväskylä ja Ski Jyväskylän nuori Ida Hänninen.

10km retkisarjassa maalissa oli nopeimpana Nuutti Hietala.