Ilmoittautuminen Jyväskylä Ski Marathonille 2022 on avattu! / Registration to Jyväskylä Ski Marathon 2022 is now open!

(In English below)

Nyt pääset ilmoittautumaan Jyväskylä Ski Marathonille 2022! Ilmoittautuminen tapahtumaan tapahtuu Eventionin kautta: https://jyvaskylaskimarathon.tapahtumiin.fi/fi/

Jos olit ilmottautunut viime talven peruttuun tapahtumaan, osallistumismaksu on valintasi mukaan joko palautettu tilillesi tai ilmoittautuminen on siirretty vuodelle 2022. Tällöin et tarvitse uutta ilmoittautumista, jos haluat vaihtaa esimerkiksi matkaa tai tyyliä, laita viestiä toimisto@skijyvaskyla.fi. Jos ilmoittauduit perutulle Ski Marathonille 2020 etkä ehtinyt ilmoittautua viime vuoden kisaan, saat lähiaikoina alennuskoodin sähköpostiisi, jolla pystyt lunastamaan 50% alennuksen vuoden 2022 osallistumimaksusta.

The registration to Jyväskylä Ski Marathon 2022 is now open! The registration happens through Eventio: https://jyvaskylaskimarathon.tapahtumiin.fi/en/

If you had signed up for the cancelled event of last spring, the participation fee is either returned to your account or your registration has been transferred for 2022, according to your choice. If you had signed up for Jyväskylä Ski Marathon 2020 which was also cancelled, and you didn´t enroll for the event of last year, the organizer will send you a code for 50% discount of the participation free of Jyväskylä Ski Marathon 2022.