Koronarajoitteiden vaikutukset Jyväskylä Ski Marathoniin 2021/ The effects of COVID-19 of Jyväskylä Ski Marathon 2021

Nykyinen koronatilanne sekä viranomaisten rajoitukset tuovat omat haasteensa tapahtumajärjestämiselle. Vaikka Jyväskylä onkin tällä hetkellä koronan leviämisvaiheessa, tapahtuman järjestelyt jatkuvat ja päämääränä on edelleen tapahtuman järjestäminen suunnitellusti.

Tämän hetken Aluehallintoviraston rajoitukset koskevat yleisötapahtumia. Nykyrajoitusten valossa Jyväskylä Ski Marathon voidaan järjestää kilpailuna, jossa vaaditaan kaikilta osallistujilta kilpailulisenssi. Tässä tapauksessa Ski Marathonia ei pidetä yleisötapahtumana.

Nykyisten rajoitteiden mukaisesti edellytämme osallistujilta kilpailulisenssin. Lisenssin voi lunastaa osoitteessa www.suomisport.fi. Ohjeet lisenssin hankkimiseen:

  • Kirjaudu sisään kertakirjautumiskoodin avulla. Jos et ole ennen kirjautunut Suomisporttiin, täytä vaadittavat tiedot
  • Paina omasta profiilista oikealla olevaa kohtaa ”Ostamaan” , valitse ”Lisenssi tai pelipassi”
  • Valitse lajiksi maastohiihto
  • Järjestäjän suositukset lisenssin valintaan: jos sinulla ei ole aiempaa lisenssiä ja osallistut vain Ski Marathonille, kannattaa valita Maastohiihdon Try Out- lisenssi (21€), jonka voimassaoloajan 7 päivää saa määrittää itse. Toinen hyvä vaihtoehto on aikuisten Ski Passi (37€), joka on voimassa toukokuun loppuun asti ja joka sisältää myös vakuutuksen.
  • Valitse edustamasi seura tai vaihtoehto ”Ei seuraa” jos et edusta mitään urheiluseuraa. Tämän jälkeen pääset maksamaan lisenssin.

Lisenssiksi käy myös Euroloppet-passi.

Haluamme järjestää ladukkaan ja turvallisen kilpailun osallistujille. Tutustu kaikkiin koronatoimiin täältä: https://www.jyvaskylaskimarathon.fi/covid19/ Tiedostamme myös, että lisenssin pakollisuus tuo lisäkustannuksia Jyväskylä Ski Marathonille osallistumiseen. Tämän vuoksi emme nosta hintaa kolmanteen hintaportaaseen, vaan osallistumisen hinta pysyy samana 7.3. asti.

Tahtotila tapahtuman järjestämiseen on suuri, ilmoittaudu mukaan!

______________________________________________________

The coronasituation and the restrictions of authorities cause as some chanllenges what comes to organizing Jyväskylä Ski Marathon 2021. Despite this, the arragements will continue and the goal is to keep the event as planned.

The current restrictions apply to events with audience. If all the participants have a skiing license, Jyväskylä Ski Marathon will be a race rather than event. There for, we require a skiing license or a pass from our participants. If you have Euroloppet passport or a finnish skiing license, you are good to go.

If you don´t have a finnish social security number, the easiest way to participate is to get Euroloppet passport https://www.euroloppet.com/en/euroloppet-passport.html#c1422

We want to offer a safe and high-class competition. Look up all the corona instructions from here: https://www.jyvaskylaskimarathon.fi/covid19/?lang=en

The will for a succesful event is great, sign up for Jyväskylä Ski Marathon 2021!