Ilmoittautuminen auennut -Maailmanmestari Matti Heikkinen ensimmäinen ilmoittautuja

 
Jyväskylä Ski Marathonin ilmoittautuminen on auennut. Ensimmäisten ilmoittautujien joukosta löytyy myös mestarihiihtäjä, Jyväskylässä asuva Matti Heikkinen. Keväällä 2019 kansainvälisen kilpahiihtouransa päättänyt Matti ei ainakaan kotimaan kilpalatuja ole siis tyystin hylkäämässä. 

 

Tule haastamaan Matti ja itsesi Keski-Suomen mäkisiin maastoihin ja ilmoittaudu edullisemmin mukaan jo nyt kesällä. 

Ensimmäinen halvin maksuportaamme on voimassa 31.12.2019 asti. Ilmoittautumalla tämän vuoden aikana saat edullisemman hinnan lisäksi myösSWIX V40 pitopurkin (toimitetaan osallistujakassin mukana tapahtumassa).

Lisäetuna arvomme kaikkien 31.12.2019 mennessä ilmoittautuneiden kesken SWIX-Quantum-sauvat.

Close Menu