Lasten Jyväskylä Ski Minimarathon 

Ensi vuoden Lasten Jyväskylä Ski Marathon tapahtuma järjestetään sunnuntaina 8.3.2020 klo. 10-14. Laajavuoressa. Tapahtumaan voi tulla 10-14 välillä milloin haluaa.

Tapahtuma on tarkoitettu 6-12v lapsille. Hiihtotyyli on vapaa (perinteistäkin saa hiihtää). Tapahtuma EI ole kilpailu vaan tapahtuman ideana on kiertää n.2km mittaista tehtävärataa (vuonna 2019 tehtävät olivat ”ampumahiihto”, tietokilpailu ja pujottelu) Ensilumenladun maastoissa. Jokainen lapsi palkitaan mitalilla. Kierrettyjen kierrosten perusteella palkitaan lisäksi makein palkinnoin.

Aikaa ei lapsille oteta vaan kierrokset lasketaan. Lapsille annetaan leimakortti (jaetaan ilmoittautumisen yhteydessä) ja lapsi saa korttiinsa leiman jokaisen kierretyn kierroksen jälkeen.

Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran 10.3.2019. Tapahtumaan osallistui lähes 120 lasta. Osallistujapalaute (noin puolet osallistuvien lasten vanhemmista antoi palautetta) oli erinomainen:

  • Kaikki palautetta antaneet olivat melko tai erittäin tyytyväisiä tapahtumaan.
  • 84% tapahtumaan osallistujista suosittelisi tapahtumaa erittäin todennäköisesti muille.

Laajiksessa on tapahtuma-aikaan tarjolla lounastarjoilu osallistujille (maksullinen).

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN NAUTTIMAAN LASTEN HIIHTOJUHLASTA!

Tiedustelut:
skijyvaskyla@gmail.com
Minna Truhponen 045-6174555 (ma-pe 9-15).

Tapahtumassa ei ole osallistumismaksua, mutta ennakkoilmoittautumista toivomme oheisen lomakkeen kautta 5.3.2020 mennessä:

Close Menu