Su 10.3.2019 Lasten Minimarathon

Su 10.3.2019 Lasten Minimarathon

Tapahtumamme jälkeisenä päivänä järjestämme sunnuntaina 6-12v lapsille tarkoitetun Jyväskylä Ski Minimarathonin. Tapahtuma on skicross/tehtävätyyppinen hiihtotapahtuma, jossa hiihtotyyli on vapaa (eli lapsi voi myös hiihtää perinteistä jos ei halua luistella). Tapahtuman ideana on kiertää 0,5-2km mittaista tehtävärataa Laajavuoren Ensilumenladun maastoissa. Aikaa ei oteta vaan kierrokset lasketaan. Jokainen lapsi palkitaan mitalilla. Kierrettyjen kierrosten perusteella palkitaan lisäksi tavarapalkinnoin. Tapahtumaan voi tulla 10-14 välillä milloin haluaa. Mukana menossa mm. Panda!

Laajiksessa on tapahtuma-aikaan tarjolla lounastarjoilu osallistujille (maksullinen).

Tapahtumassa ei ole osallistumismaksua, mutta ennakkoilmoittautuminen on suotavaa 6.3.2019 mennessä. Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://www.jyvaskylaskimarathon.fi/lastenmarathon/

Close Menu