BLACK FRIDAY -kampanja

BLACK FRIDAY -kampanja

Jyväskylä Ski Marathon BLACK FRIDAY -kampanja!

Vaikka talvea vielä hetken joudummekin odottamaan, Jyväskylä Ski Marathon ottaa varaslähdön Black Fridayhin. Tarjoamme 20 nopeimmalle tapahtumaamme ilmoittautujalle superetuna SWIX HF8 Liquid -uutuusvoiteen (ovh 100eur). Voide toimitetaan osallistujille osallistujakassin mukana tapahtumassa.

Eikä tässä vielä kaikki. Kaikille 31.12.2018 mennessä tapahtumaan ilmoittautuneille tarjoamme osallistujalahjana legendaarisen V40 sinisen pitopurkin (toimitetaan osallistujakassin mukana tapahtumassa).

Ilmoittaudu mukaan!

Tuotetiedot:
Swix HF8 Liquid on uuden sukupolven nestemäinen luistovoide vaihteleviin nollakelin olosuhteisiin. Suihkuta pohjaan ohut kerros, kuivuu täydellisesti 15 minuutissa, harjaa viimeistelyharjalla, hiihdä tai pinnoita Cera F -voiteilla! Täysin nestemäisen voiteen ”spraysumu” tunkeutuu syvälle pohjan mikrokuvioon pohjaa likaamatta ja tarjoaa HF -tason luiston ja uskomattoman kulutuskestävyyden. World Cup Approved!

#swix #meolemmeswix #skijyväskyla #euroloppet #nordicracer

—————————
JYVÄSKYLÄ SKI MARATHON BLACK FRIDAY CAMPAIGN

Register now to the event and receive SWIX HF8 Liquid -wax. We will offer the wax for the 20 fastest registrations. All skiers registered to the event by 31.12.2018 will also receive the legendary SWIX V40 Blue kick-wax. Register from here:
https://www.jyvaskylaskimarathon.fi/?lang=en

Close Menu